Categorized | Skee

Verkligheten

Posted on 05 January 2013 by Judit

Rapporten var klar. Alla kom ut från expeditionen utan en som satt kvar och surfade. Nu för tiden är rapporten bara pappersarbete, ingen tittar på patienterna, kort anteckningar läser de upp och konstaterar att personen skall ha si och så behandling.

Jag satt på min säng och surfade. Jag hade hittat en bra bild som jag tog några år sen på en bondgård. Efter jag laddade upp bilden på fejsbok, jag ändrade på location, satt ingen vet var jag befinner mig. Blev nöjd med resultatet. Enligt min logg hade jag varit på semester, sen träffade jag några bekanter på en bondgård, år hemmalagad ost och drack vin.

I verkligheten fick jag precis frukost och medicinerna, och kände mig alldeles för trött att stiga upp och ta en promenad eller sitta vid teven och småprata med medpatienterna. De var tråkiga allihopa. Jag vet inte om det var mitt tillstånd eller medicinernas biverkning att jag var helt ointresserad av verkligheten.

Istället satt jag flera timmar framför datorn och tittade på små kommenterar och bilder som var kanske lika overkliga som mina kommentarer och bilder. Jag trodde jag hade flera vänner, men sanningen var att jag aldrig nånsin träffade dem. Jag ofta bytte location så det såg ut att jag rörde på mig. Jag var på resande fot hela tiden jag låg på lasarettet. Jag tänkte att verkligheten var såpas tråkig att jag var tvungen att skriva nytt liv.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Leave a Reply

Advertise Here

Photos from our Flickr stream

See all photos

Advertise Here

Twitter

Impresszum

Felelős kiadó:

Szeles Judit
...................................