Categorized | Skee

Dålig service

Posted on 10 December 2012 by Judit

…jag missade bussen mellan Strömstad station och Källviksdalen (kl.13:50 från Strömstad) pga bussen gick 1 minut tidigare. jag pratade med Västtrafik, de erkände att bussen gick tidigare och jag kommer att få ersättning för taxin. Jag vill bara nämna att jag såg bussen åka iväg precis från mina fötter, för att jag stod där mellan bussen till GTB och en buss UTAN SKYLT. Jag till och med tittade på föraren, men han inte öppnade dörren. Jag inte tänkte att det var min buss… sen jag fick träffa föraren (taxin kom hem 3 minuter innan bussen) och berättade till honom att han hade gjort fel,han inte bad ursäkt tvärt om, han blev irriterad på mig. Vad är det för service?

Jag är inte alls nöjd med VÄSTTRAFIK i Strömstad. Det tog en hel eftermiddag att ringa till Västtrafik och till Närtrafik att lista ut tidtabellen och busshållplatserna, eftersom de har tidtabellen för sommaren på deras hemsida. På Västtrafik appen står alla bussar rätt, men det visar sig att det är ren tur om man hittar sin buss. En del av bussarna går från stationen, de andra från gymnasiet. Det är några kilometer från dem två platserna, och ingen busskommunikation mellan dem.

Nu skall de betala för min taxi i alla fall, och det kommer att kosta dom 10 gånger mer än en enkel biljett. Och det beror på 1 minut och dålig chaufför.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Leave a Reply

Advertise Here

Photos from our Flickr stream

See all photos

Advertise Here

Twitter

Impresszum

Felelős kiadó:

Szeles Judit
...................................